over ons

Uiterwijk Winkel bv kenmerkt zich door een unieke hoeveelheid kennis en ervaring. Al sinds 1985 zijn we actief bezig met het beheren van pallet pools. In ruim 35 jaar zijn we uitgegroeid tot een belangrijke schakel in de logistiek van vele organisaties.

Ons bedrijf bestaat uit een team van enthousiaste en ervaren medewerkers. We werken met moderne machines van de hoogste kwaliteit, om de veiligheid van onze werknemers te waarborgen. Ook schenken we aandacht aan zaken als ergonomie.

Op ons buitenterrein staat een continu een grote hoeveelheid pallets en kaasboxen opgeslagen. Daarnaast hebben we meerdere loodsen waarin de pallets en kaasboxen gesorteerd en gerepareerd worden.

Dankzij eigen vervoer verloopt het transport zo efficiënt mogelijk. We maken gebruik van een gesloten combi waarmee we ervoor zorgen dat uw pallets en kaasboxen droog, en op tijd bezorgd en opgehaald zullen worden.

Milieuvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dat uit zich in de manier waarop we te werk gaan. Eén van onze activiteiten is het vakkundig recyclen van pallets. Dit doen we op een manier waarbij er zo min mogelijk hout verloren gaat. Zo dragen wij bij aan een beter milieu.

 
Vorkheftruck uitschuifbaar gedeelte Vorkheftruck vork

contactgegevens

Pallethandel Uiterwijk Winkel bv
Riegshoogtendijk 79
7913 TA Hollandscheveld

Telefoon 0528-361248
Email info@uiterwijk-winkel.com

Rekeningnummer: NL91 RABO 0316.6162.14

K.v.K. Meppel: 040.32802
BTW nummer NL: 80.68.31.169 B01

 
Vorkheftruck