onze werkzaamheden

Uiterwijk Winkel bv heeft zich gespecialiseerd op diverse vlakken, waaronder de reparatie van pallets en kaasboxen. Daarnaast richten wij ons op een aantal andere activiteiten waardoor wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Reparatie van pallets en kaasboxen

Wij hebben ons gespecialiseerd in het repareren van pallets en kaasboxen. Dankzij moderne machines, ervaren personeel en eigen vervoer zorgen wij ervoor dat uw pallet pool in optimale vorm blijft.

Transport van pallets en kaasboxen

Dankzij eigen vervoer kunnen wij zo efficiënt mogelijk te werk gaan. Met onze gesloten combi garanderen wij een soepel transport van uw pallets en kaasboxen. Bovendien worden de pallets en kaasboxen droog vervoerd.

Levering van pallets in standaard maten

Een belangrijke nevenactiviteit is de levering van pallets in standaard maatvoering. Wij leveren de volgende pallets: 80 x 120 cm, 100 x 120 cm en CP pallets.

Levering van pallets volgens uw specificaties

Naast levering in standaard maten kunnen wij ook pallets verzorgen die geheel volgens uw specificaties gemaakt worden. Deze pallets zijn bij uitstek geschikt voor doeleinden waarbij een standaard pallet niet meer voldoet.

Pallet-recycling

Omdat we milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan, besteden we aandacht aan de recycling van niet meer te gebruiken pallets en ander afvalhout. Omdat er bij dit proces zo min mogelijk hout verspild wordt dragen we bij aan een beter milieu.

 
Vorkheftruck uitschuifbaar gedeelte Vorkheftruck vork

contactgegevens

Pallethandel Uiterwijk Winkel bv
Riegshoogtendijk 79
7913 TA Hollandscheveld

Telefoon 0528-361248
Email info@uiterwijk-winkel.com

Rekeningnummer: NL91 RABO 0316.6162.14

K.v.K. Meppel: 040.32802
BTW nummer NL: 80.68.31.169 B01

 
Vorkheftruck